Thunderful

Thunderful AB ble grunnlagt i desember 2017 som et moderselskap for de Göteborgsbaserte spillutviklingsselskapene Image & Form International AB og Zoink AB, to av de mest vellykkede veteranene innen svensk spillindustri. Les mer om Thunderful på den offisielle nettsiden.

Les mer: Thunderful

Bergsala SDA

SDA AB produserer og importerer hjemmeelektronikk for det nordiske markedet. Fokuset ligger på elektroniske husholdningsprodukter og belysning under varemerkene Sandsten, Lighting by Havsö og Havsö. Les mer om Bergsala SDA på den offisielle nettsiden.

Les mer: Bergsala SDA

OnTopGames

OnTopGames AB er et selskap som eies sammen med Lasse Kronér (svensk musiker og programleder). Selskapets hovedmål og fokus er å virkeliggjøre spillidéer: å løfte dem fra å bare være idéer til ferdige spillopplevelser. Les mer om OnTopGames på den offisielle nettsiden

Les mer: OnTopGames

Bergsala Handic

Bergsala Handic AB importerer og markedsfører flere kjente varemerker over hele Norden. Fokuset ligger på ulike typer elektronikk som tv-er, tv-tilbehør, telefontilbehør og kommunikasjons- og navigasjonsutstyr.

Les mer: Bergsala Handic

Bergsala

Bergsala Bergsala AB, med datterselskapene Bergsala AS (Norge), Bergsala A/S (Danmark) og Oy Bergsala AB (Finland), arbeider utelukkende med å distribuere og markedsføre Nintendo-produkter. Bergsala AB, som er Nintendos eldste eksportkunde, har helt siden 1981 distribuert en rekke ulike og spennende innovasjoner. Alt fra Game & Watch, NES og...

Les mer: Bergsala


©2019 Bergsala Group, All rights reserved